let's exchange :)

Tuesday, January 24, 2012

vacation durinng CNY

Assalamualaikum !

, rini saya dapat demam teruk after balik dari Cameron Highlands !
oohh my god ! teruk sangat , tersumbat teruk hidung ni :(

so , let the pics amik bahagian untuk menceritakan aku disana

anak kesayangan saya , sayang anak daddy :) @brinchang
welcome to my starwberries's farm :)

and saya plucked it 

posing sekejap sebelum si keling tu marah !

amik la , nanti kang terliur plak , HEHE

eceehhh , bajet nampak , heee , bajet la sikit , kan masuk blogg ni , heeee

muka bajet comel wehh , kau ape tahu , ahhaha

nahh , amik kau :)

tourist dari negara mane entah tu , 

@ladang teh 


okayy , letih sial jalan-jalan kat cameron highlands tu , tapi yang bestnye , sikit pun tak berpeluhh , always segar , even malam lagi la sejukk , hahah , nasib tak kluar salji je , kalau tak lagi , lagi best , heeee ,

heeee , nasib baik la jugak masa kat sane , boring wehhh jugak , tengok ladang ngan strawberries's farm je , benda ni la menemankan aku ,



thanks curve BB , sayang kau , *bb murah je aku pakai :D



okayy , beg merah , baju merah , semangat betol aku , CNY  !! ang pow  !!!




 okayy , seronok betol dapat vacation dengan semua family , tapi yang tak seronoknya saya yang demam sekarang ni menghadap pinky lappy ni , heeee , PINK weii , HAAH ,


thanks stalkers for reading

7 comments:

Nurfarahana A.Aziz said...

tak pernah pergi Cameron..tapi tgh kumpul duit nak g genting..heee

Shafiq Izhamir said...

@Nurfarahana A.Aziz
ooo , tape2 , nanti boleh samapi dua-2 la tu , i/allah , :)

Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri said...

dah lama x pergi vacation ke cameron.. rindu nak tngok bunga2 n buah2 segar :)

jom datang sini http://fakhrulizzat.blogspot.com/2012/01/sing-sang-sung-p.html#

Azham Vosovic said...

Fuh, dah lama tak pergi vacation dgn family huhuhu

Shafiq Izhamir said...

@Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri
heee , nanti senang-2 pegi la vacation kat sana , heee ,

Shafiq Izhamir said...

@Azham Vosovic
heee , bestkan vacation dengan family ? nanti ajak family pegi vacation mane-2 eh , hee

Firdaus® said...

best la p cameron highland..lagi2 waktu bercuti kan..hurmm tak pernah sampai lagi sini.. =)

btw do follow my blog ye.. salam perkenalan~