let's exchange :)

Sunday, January 22, 2012

bukannya bawa nak show off


okay , now , aku malas bagi salam ke ape , terus nak cakap , ishh , kau ingat aku saje-saje ke bawak DSLR tu pegi mane-mane ? o kau ingat aku just bawa benda tu sekadar nak show off , nak sangkut kat leher aku tu ? memang la berat , nak tercabut leher tu , tapi tade la aku pegi mintak kau pegang kan or sangkutkan kat leher korung , kan ? tade kan ?

jangan la tafsir orang dengan seribu andaian anda , jika anda tidak tahu , kenapa , mengapa , atau sebab seseorang tu bawa DSLR ! jangan la hidup ni , fikir nak tambah dosa je , okay ?


thanks stalkers for reading

2 comments:

yad'z said...

lol.. ape yang show off nye.... saya memang selalu bawak slr ke mane sahaje... bukan nak show off, dah memang saye suke amek gambar.. hekhok.. setiap gambar. ade lagu~ =)

Shafiq Izhamir said...

@yad'z
problem is , awak tu memang la cakap camtu , tapi orang lain ? pendapat dorang tu , ishh , kita bwak bukannya nak show off , cuma nak ambik gmbar je ,