let's exchange :)

Thursday, February 24, 2011

my transport to school :)

hallo ,, hallo ,, hallo !!


saya nak bercerita mengenai transport saya ke sekolah , :P ahhaha,,
ehh ,, tak kan terus cerita kott ,, ahhaha ( senget )
emm,, 


ehh ,, korung semua tengah buad ape ah ? 
ishh , soalan ape macam tu  , mesti la tengah c'buk membaca blog orang ,, betul tak ? ahhaha,,
memang  korung akan cakap macam tu , 


emm,, meh sini nak cakap ,, :P
korung mesti ingat aku pergi ngan bus ke sekolah kan ?
ahaha ,, jawapan yang aku akan cakap ,, TIDAK sama sekali ,, ahahha ,,
(berlagak),,muahahahah,,


emm,, aku bukannya update entry ni nak berlagak , tapi memang aku pergi ngan benda tu , benda tu la , yang bertayar 4 ,, 
ishhh , korung ni , kereta la , aku drive sendiri la ,, 
bukannya susah drive pun , pusing2 dia punye steering je , nasib baik la power steering :),,
hahaha,,


aku cume drive kereta UNSER je kesekolah ,, bukan nak show off kat kawan-kawan ye ,, ahaha ,,  sebab cuaca hari tu pun hujan ,, so bawa je kereta ,, 




haha ,, ye ke time hujan je drive kereta ke school ??
ahha , actually , tiap2 hari aku drive ,, ahha ,,, perasan la ,,  :)),,


emm,, aku nak berhenti kat sini je la ,, letih nak menaip ( tak de idea dah nak taip kat sini ) huhuuh,, emm,, hope enjoy bace entry perasann aku ni ,,






hahah , pic perasan tu , pose ckit sebelum masukk kelas .. haha,, dah lewat aku pergi sekolah tu pun , :D
thanks stalkers for reading

6 comments:

fariza fauzi said...

wawahhhh...pg sekolah drive sndiri yee

Shafiq Izhamir said...

heeh,, drive xde lesen kak Fariza ,, :D

mrsfaiz said...

bdak blgak,,ari2 tkar kete,,ak dulu pgi skolah ngan motor je pon,,

Shafiq Izhamir said...

hahaha,, yasmien ,., biase la kak ,, haha ,, :P

puttery said...

thx 4 ur komen...kmo tu jejaka kacak..apa kurangnya kan333

Shafiq Izhamir said...

hahaha,, ( ye la tu ,, ngeh3 ,, ade je , :P