let's exchange :)

Thursday, February 10, 2011

my confession for all :P

hallo..

my stalker and readers !! ( macam la ramai followers ) hahhaa,,
em,,im sit here infront of laptop want to conffess you all bout my status on Facebook !
( perasan artis )

hahaha,,( gigling for a while )
so,we start from Facebook , im joined Facebook only for looking friends , not for relation or what else , hahaha ,, urm , saya tahu yang setengah dari followers saya kat blog ni ade yang telah meng'add' saya as a friend on Facebook ,ape-ape pun want to wish you "thank you" :)

em , awak semuakan tahu yang Facebook ni hanya laman sosial yang waste time only for chatting , commenting , tag la , ape-ape la yang berkaitan dengan Facebook ni ,, saya tahu semua orang berhubung dengan kawan lama via Facebook , begitu juga dengan saya ( jumpa kawan lame hari-hari ) *giggling* 

hurmm ,, dah tengokkan profile Facebook saya ? yang name Shafiq Izhamir ,,
kalau tak visit lagi Facebook saya , so , pergi la visit sekarang , ( giggling )
awak semua mesti tengokkan info kat atas tu ? stay at mane ? dari mane ?
status camne ( single ke duda ke ) *giggling * ? betul tak ? ahha ( perasan meyh ) ahaha,, 


saya update blog ni nak confess pasal status la ni ,  kan saya buad status saya in relationship with Zimi Mohd ,, tak ke pelik kan ? relation dengan lelaki jugak ?
hahaha ,, biase la kan , ni laman sosial , bukannya betul , maksud saya , bukannya ade relation ape-ape pun , just kawan dalam Facebook je ,,


emm ,,baru-baru ni ade orang add saya  then pop chat , cakap yang bukan2 !
 ,, bodoss,, !! ( reality )
memang tingkap mangkuk la orang ni ,, saya terus block orang macam tu , !!


saya buad entry ni nak confess yang " SAYA BUKAN GAY " siot !! durjana punye orang ! and korang tahu cakap-cakap gay je kan ? gay tu ade meaning lain lagi la , ' gembira ' maksudnye :P
bodos ,, 


yang korang tak tengok lagi profile Facebook saya tu , 
macam ni rupenye ,, 


hahah,,ni la rupenya,,aku pun sengal pergi buad camtu , 






hahah,,camtu la ,, tapi ini semua tak de mengena dengan yang hidup atau pun dah passed away ,, ( macam terbitan filem ) gile betul .. :P ,,

p/s ; kalau BI aku teruk , buad-buad faham je la ye readers ,, hahha,,
harap tak de lagi yang menuduh tanpa usul periksa ,,
invest dulu ye ,, jangan main tuduh weii







thanks stalkers for reading

4 comments:

Hasrizal Jefri said...

lord of the gay!! hahahaha

Shafiq Izhamir said...

HAHAH,,abg ja kito gakk ,, mano ado la,,ngarut la ,,conffession doh tu ,,

where said...

gay ke?astaghfirullahal azim..kaseem..bawak ngucap kaseem...
haha..gurau jer..
xpe, lam fesbuk..aku jadi datok orang kot..gilo ke hape..(aku lom kawen)
elek der..=)

Shafiq Izhamir said...

hahah,,ye aku dah rilex pun la , xde pe nak drisau pun,,haha:P