let's exchange :)

Tuesday, October 25, 2011

Happy Deepavali

Assalamualaikum !

Hi , my loyal readers , hows' your day today ? totally fine , is it ? I hope , your day today better than yesterday ,
okay ! !

seems tomorrow is Deepavali Celebration , so , school will be close for one day , but , will be replace by tuition class , accounting principles :)

erghhh ! , i thought that can have a long sleep for one day ( gile tidur )
tapi kan , cikgu buat kelas tuition tu pun untuk aku dapat cemerlang dalam subject Prinsip Perakaunan tu ,
( budak science , kenalah berjuang habis-habisan  ) HEHE  , perasan :P

woitt shafiq izhamir !! awalnye kau update blog pasal deepavali ni !

well , biasalah , budak rajin katakan ( bangga diri ) HEHE ,
ehh , act , aku update awal ni sebab , on the Deepavali's Day , aku ada tuition akaun la kat sekolah ,
kelas tambahan weii , kau tahu ape , sebab kau menghadap lappy kau je tu ! ( membebel sikit )

oiit , as we are 1 Malaysia , i would like to wish Happy Deepavali all , especially , bagi yang menyambutnya ,
mesti seronok kan ? makan maruku , ( kat pasar borong pun ada jual maruku ) walaupun bukan Deepavali ,
HAHA , :P

okay , cuci mata japp ;

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






teringin nak tolong die ni buat ( tentu susah )




okay , semua pics ni aku curi dari pak " google " ,
thanks tolong aku pak " google "
nasib baik tak berbayar guna kau ( tapi kena bayar broadband kalau tak , tak boleh guna :( )

oakay guys ! nak berhenti kat sini sudah , nak check noti facebook ,
bye ! bye !

see you in the next post 
thanks stalkers for reading

2 comments:

NURUL AQIDAH MOHD ZON said...

kuat teh~~
blog lg, facebook lg..haha

Shafiq Izhamir said...

HEHE , blog-2 , facebook-2 , asing-2 la :P