let's exchange :)

Monday, May 16, 2011

Happy Teacher's Day ~

Salam , first sekali Assalamualaikum .  . .
Urrhhhh , dah lame tak update blog ni kan ?? nampaknye blog ni pun dah dipenuhi oleh sesawang yang tak bertauliah kott :P
Urrmm , kenapa beria-ria nak update blog ni Izhamir ? mesti ade cite la tuu J
Memang pun , ade cerita nak dikongsi ni , meh la dengar :)

On 16/05/11
Fuuhhh , totally tired L , why im so tired this day ?  because , im very busy , being photographer J
*wekkk , perasan , sebenarnya , die yang nak sangat jadi photographer :P
Biase la , busy , pergi sana , pergi sini , macam hidung lembuk dicucuk dan ditarik kemana-mana :D
*bhahah ,
Banyak la aktiviti kat sekolah buad , tapi aku snap sikit je pictures , malas la nak ikut pergi sana , sini , dah la panas , arghhhh , panassss !
Pfufff ! bila habis sudah aktiviti luar , disuruh plak berkumpul didalam dewan L
Errr , dah la panas , disuruh plak berkumpul dipadang , tapi sebelum masuk dewan , aku ngan Khairul pergi canteen dulu , penuhkan perut yang sedang lapar kerana perut sudah memaikan lagu keroncong , kruunk , krukkk *macam tu lah bunyinye :P
Selepas siap , pergi lah masuk dewan , punye la boring K

| bukan masuk dewan pun , duk dibelakang pentas  J |

Ce teka aku buad ape ?
Snap sana , snap sini la kalau ada D-SLR  kat neck ni , pergghhh , lucky la cikgu tak marah , coz mengediks dibelakang pentas tu :D

Emm , tapi rugi sangat la , L , tak masuk ape-ape persembahan pun sempena hari guru L , maaf la , saya malu la cikgu :P , * kalau melalak dalam kelas tak malu plak :D *siott !
Errrr , aku dah tak tahu nak cakap ape lagi , sangat meletihkan , tak larat nak typing ni , so byee , nak tidoo  , sebelum terlupa , nak wish HAPPY TEACHER’S DAY  to all teachers in the world , especially to my sis Yasmien Aiezzam

let's saw my captured :)

menyambut teacher :)

menyanyikan lagu ' Kami Guru Malaysia'



sesi pergambaran :)


aktiviti selepas perhimpunan
muruid-murid membuat persembahan~berlakon





thanks stalkers for reading

3 comments:

scha (: said...

eyhh sekola mane?

Shafiq Izhamir said...

Scha (: ;
Sekolah Menengah Melor , Kelantan ,

scha (: said...

ohh. okkoko