let's exchange :)

Friday, April 8, 2011

my oral for this sunday :|

hello , hello , hello and very good morning dan juga Assalamualaikum :D


hurmm , sudah lama saya tidak mengupdatekan blogg yang burukk ini ( dah cantikk la ) hahah , , 


emm , what should i post as a entry uhh ? ppffuuu !! 
here , nak post pasal oral saya larhh , bolehh tak ?? ( mintak permission buad ape , blogg kau ni ) ahahha * sengett !


dahh2 , cukup menggila kat situ , come and heard what im telling you :P
dah siapp semua oral aku untukk hari ahad ini , 10 / 4 / 2011 , esookk , huhh , nervous gile la takut aku tak boleh nak buad oral kat depan classmate aku :| . .


hurrmm , teacher cakap , oral yang mula-mula ni kena individu dulu , then , baru oral yang kedua baru boleh couple , hissshh , cuakk datang dengan tiba-tiba je :| *LOL


lepas tu , aku merayau sana sini , then , aku pun cakap la kat sis aku Yasmien what should i do for oral aku , , thenn , dia pun cakap la , buad pasal interesting activities kat umah la sengall , aku pun terlintas la apa yang patut dibuad , ,


pergghhh !! , memang la sis aku ni yasmien , idea dia , bolehh tahan la , :DD btw , thanks sis :D


oral aku ni pasal international song :D , aku nak cakap camne uhh , susah la , 
camni , aku kan suka dengar lagu omputeh, then aku nak cerita la kat classmate aku yang aku suka dengar lagu dan fahami lirikk tu , 


boleh dikatakan macam aku menghuraikan setiap lagu yang aku dengar la , FAHAM tak aku cakap ? ( aku tak berapa nak jugak , ape yang aku cakap ) adooiii , 


dah la kena speaking , pronous kena betoll , susah la jugakk , * dreaming nak dapat markah penuhh la ni :P


its alright kan oral aku pasal international artis ?? ahhaha , gile la , oral sekolah , tapi pasal artis antarabangsa , memang terpengaruhh la :D


mase aku memorizekan , otak aku camni uhh , :DD




haha , aku rase sampai disini sajelah , aku nak memorize oral ni , 
*wish aku buad dengan terbaikk ye :D , 
::: bye :: jumpa dalam entry lain ye , maybe , 2month later kott , HAHAH , 

SALAM :DD
*don't forget bagi salam sebelum pergi :D


thanks stalkers for reading

4 comments:

sweet strawbery said...

huhu..goodluck 4 ur ORAL..
=D

Shafiq Izhamir said...

thanks sweet :D

aiman rashidd said...

yeaaahhaaaaa :)

Shafiq Izhamir said...

HAHA . yeaahhaaa , macm kuda plakk hahah