let's exchange :)

Sunday, April 3, 2011

just like me ? :P

evening , evening , evening , firstly , assalamualaikum , :) . 
tu yang penting sekali , bagi SALAM :) .

emm , entry ni sangat pelikk sedikit , tapi kenapa ye ? 
sini la , aku nak citer , baru la you all tahu kan ? :P

takde yang menarik pun la , cuma nak cakap je ,from not doing anything , better , aku update blogg yang burukk ni ? betoll kan ? hahah :)

aku cume nak cakap sikit je , kat facebook , picture profile aku , nape plak kan dengan picture profile aku kan ? picture aku ngan picture dia nak sama la , 
ni huhh , budak yang name Naim Mcqueen ni , picture dia nak same cam aku la kan ? you all dah tengok ke tak ? isshh , cakap kawan aku kat blog and facebook , tapi picture aku pun tak tengok , :( 
*ni la , aku bagi you all tengok , how the picture was like my picture , i mean , the way he takes picture la :)

= naim mcqueen =




= shafiq izhamir =



thus apparently , aku bukan marah pun , tapi ada jugak style snap picture cam aku , ni aku saje je snap2 dalam kereta , on the way pergi kenduri kawan sister aku , :)

emmm , to naim : sorry ye , curi gambar naim :) :P
hahah , aku bukan marah curi style aku ( statement perasan ) ahahhah , emm ,
lagi ramai yang tiru , lagi aku suka :D ahahah 

uuhh , stopp here , mau buad homework yang bertimbun 
:: BYE :: see you next enrty :D






thanks stalkers for reading

2 comments:

aiman rashidd said...

cehhhh stylo lah tu :p

LALALALLAA

Shafiq Izhamir said...

HHAH , ye la stylo la sangat :D hahah